TIKKURILA DEKORATIVNE TEHNIKE

Naglasite izgled Vašeg doma sa jedinstvenim mogućnostima dekoracija.

TAIKA PEARL PAINT

Taika pearl paintVodorazrediva akrilna boja sa perla efektom. Koristi se za dekoraciju zidnih površina, nameštaja, drvenih, metalnih i betonskih površina u enterijeru. Daje izuzetan perla efekat koji je dodatno naglašen dobrim osvetljenjem. Odlična perivost, preko 5000 pranja. Sadrži klasu M1 (emisiona klasa za ekološke materijale u građevinarstvu). Nijanse: baza zlato KM, Baza srebro HM, dostupne nijanse prema Taika ton karti. Stepen sjaja: Polusjaj.

TAIKA PEARL GLAZE

Taika pearl glazeVodorazrediva polutransparentna glazura sa specijalnim perla efektom. Koristi se za završnu unutrašnju dekoraciju zidnih površina koje su prethodno bojne lateks bojama ili dekorativnim gletom fine strukture, i daje izuzetan dekorativni perla efekat, koji je naglašen kroz dobro osvetljenje. Spada u ekološke materijale. Taika glazura je transparentna, zato će boja prajmera imati veliki uticaj na konačni izgled boje. Nijanse: baza zlato KL, Baza srebro HL, dostupne nijanse prema Taika ton karti. Stepen sjaja: Polusjaj.

TAIKA 2 COLOURED PEARL GLAZE

Taika2 dvobojna glazuraVodorazrediva polutransparentna glazura sa specijalnim dvobojnim perla efektom. Koristi se za završnu unutrašnju dekoraciju zidnih površina koje su prethodno bojene lateks bojom, ili dekorativnim malterom. Daje izuzetan dekorativni perla efekat. Pripada ekološkim materijalima u građevinarstvu koji ne ispuštaju štetne materije u atmosferu. Nijanse: zlatno – srebrna. Stepen sjaja: Polusjaj.

TAIKA STARDUST

Taika Stardust silverVodorazrediva transparentna akrilna glazura, mat sjaja sa specijalnim svetlucavim efektom. Koristi se za završnu unutrašnju dekoraciju zidnih površina koje su prethodno bojene lateks bojom, ili dekorativnim gletom fine strukture. Daje izuzetan dekorativni svetlucav efekat, a dobro osvetlenje naglašava dekorativni efekat. Pripada ekološkim materijalima u građevinarstvu koji ne ispuštaju štetne materije u atmosferu. Nijanse: zlatna i srebrna glazura. Stepen sjaja: Puni mat.

TAIKA GLOW

Taika GlowVodorazredivi specijalni lak koji sija u mraku. Koristi se na obojenim površinama za kreiranje efekta sjaja u prostorijama u enterijeru kao što su spavaće, dnevne i dečije sobe. Efekat je najvidljiviji na svetloj podlozi u mračnoj sobi. Potrebno je da upije dovoljno dnevne svetlosti pre mraka. Premaz je pogodan za nanošenje na zidove, nameštaj, predmete i podove u enterijeru. Pripada ekološkim materijalima u građevinarstvu koji ne ispuštaju štetne materije u atmosferu. Nijanse: Bezbojna, blago žućkasta. U mraku svetli zeleno. Stepen sjaja: Mat.

TUNTO HIENO – fina završna struktura

Tunto Hieno_Vodorazredivi akrilni pastozni premaz fine strukture za dekoraciju zidnih i plafonskih površina u enterijeru. Koristi se za dekoraciju zidnih površina prethodno bojenih u sistemu sa akrilnom podlogom i lateks bojom, na površini daje fini dekorativni efekat, što može da se postigne upotrebom četki, tanak/debeo valjak, plastični češalj, tanka/debela lopatica… Nijanse: baze AP bela i C bezbojna, nijanse dostupne po Tikkurila Tunto ton karti. Stepen sjaja: Puni mat.

TUNTO KARHEA – gruba završna struktura

Tunto KarheaVodorazredivi akrilni strukturni premaz za dekoraciju zidnih i plafonskih površina u enterijeru. Pogodan je za dekoraciju u suvim prostorijama na novim ili već bojenim površinama od betona, cigle, ploča od iverice i gletovane površine. Strukturna poktivenost površini daje treću dimenziju. Primena Tunto Karhea proizvoda daje širok izbor načina primene – jedinstvenosti i različitosti. Nijanse: Može se nijansirati prema Tunto ton karti. Konačna boja je obično nešto tamnija od standardne boje zbog grubosti proizvoda. Stepen sjaja: Puni mat.