CERESIT FASADNI SISTEMI

Iz bogate ponude izdvajamo:

VISAGE FASADE

Moderan dizajn voli prirodne materijale

Visage linija maltera i boja inspirisana lepotom prirodnih materijala pruža mogućnost da date svom domu izgled kamena, drveta, metala ili betona. U okviru svake od tri grupe postoji bogat izbor boja i tekstura koje omogućavaju da većina koncepta zaživi. Visage je odgovor na izazove savremenog dizajna koji vrednuju minimalizam i jednostavnost bez da se plaše inovativnih i eksperimentalnih ideja.

CT 60

CT 60Akrilni završni malter pogodan za izradu imitacije klinker cigli ili prirodnog kamena

CT 740

CT 740Dekorativna metalik boja za spoljnu i unutrašnju upotrebu

CT 750

CT 750Dekorativni lak sa efektom opala za unutrašnju i spoljašnju upotrebu

CT 720

CT 720Dekorativni malter sa strukturom drveta za spoljnu i unutrašnju upotrebu

CT 710

CT 710Dekorativni malter sa strukturom peščara ili granita za spoljnu i unutrašnju upotrebu

CT 721

CT 721Sredstvo za impregnaciju boje prirodnog drveta za unutrašnju i spoljnu upotrebu

CT 730

CT 730Završni malter sa svetlećim efektom za unutrašnju i spoljašnju upotrebu

SI & SI FASADNI MALTERI

FASADNI PREMAZI, AKRILNE BOJE I FASADNI LEPKOVI

CT 44

CT 44Akrilna disperzija za bojenje fasada, betonskih konstrukcija i enterijera. Može se upotrebljavati na mineralnim podlogama (beton, cementni, produžni i krečni malter). Takođe, može se koristiti za bojenje mineralnih dekorativnih maltera kao i akrilnih dekorativnih maltera. Struktura boje obezbeđuje dobro zaptivanje difuziji CO2 što usporava proces karbonizacije betona. Dostupna u 163 nijanse. Otporna na alkalije, habanje i vremenske uticaje.

CT 16

CT 16Osnovni, beli premaz za pripremu podloge pre nanošenja maltera na bazi sintetičkih smola. Za sve mineralne, nosive podloge, kao što su beton, vlaknasti cement, malter, gips-karton ploče i vlaknaste gipsane ploče, gas i laki beton. Za drvene ploče, gipsani malter i dobro vezive nanose boje. Za izradu međusloja koji stvara odličnu podlogu za nanošenje Ceresit fasadnih boja. Vodootporan.

CT 83

CT 83Koristi se za lepljenje termoizolacionih tabli od polistirena na spoljašnji zid zgrade prilikom ugradnje termo fasade. Pogodan je za nove građevine, kao i za one na kojima se se termoizolacija renovira. Odlična adhezija na mineralne površine i polistirenske ploče. Ekonomičan! Otporan na smrzavnje, paropropustan. Brzo postiže čvrstoću.

Thermouniversal

UniversalLepak za rabiciranje i lepljenje stiropora. Za poboljšanu izolaciju spoljnih zidova. Nanošenje na monolitičke zidove. Koristi se za renoviranje fasade. Otporan na mraz u etics sistemu. Fine granulacije, obogaćen elastičnim polimerima, paropropustan.

CT 85

CT 85Specijalni malter za lepljenje i rabiciranje izolacionih ploča. Za poboljšanu izolaciju spoljnih zidova. Pogodan samo za ravne zidove i izradu novih fasada. Otporan na vremenske uticaje i smrzavanje. Vodonepropustan, dozvoljava difuziju vodene pare.

CT 84

CT 84Poliuretanski lepak za pričvršćivanje EPS-ploča, na fasadne zidove u svrhu termo izolacije građevine koristeći nisko vlažnu metodu. Oko 2 sata nakon nanošenja, EPS ploče mogu se poravnati i ohrapaviti (brušenjem), tiplovati, te nakon toga naneti armirajući sloj koristeći Ceresit CT 85. omogućava nanošenje pri niskim temperaturama i povećanoj vlazi. Nisko ekspandirajući i stabilan volumenom. Vodootporan, bez freona (CFC).

DIZAJNIRAJTE SAMI SVOJU FASADU