GLET MASE

Mase za izravnavanje

CERESIT GLET IN

Ceresit GLET IN – Za gletovanje unutrašnjih prostora i dobijanje glatke površine.
Univerzalna primena, 5mm u dva sloja, 24h upotrebljiv za rad (u zatvorenoj kanti), brzo postizanje čvrstoće, laka za upotrebu i glačanje, visok kvalitet obrade, dugo vreme primene

CERESIT CT 127

CT 127 Fina glet masa – Unutrašnja masa za finu završnu obradu u zatvorenom prostoru.
Ekstra bela, ekstra glatka, visok kvalitet dorade, dugo vreme primene

KNAUF – Biofinish

Biofinish – Gletmasa za unutrašnje površine, 25 kg. Koristi se za gletovanje osnovnih maltera, finih maltera i betonskih površina. Predviđena je za nanošenje u više slojeva. Za unutrašnju primenu. Utrošak: 1 kg/m²/mm debljine sloja.

MAXIMA – Gletolin G

GLETOLIN G je pastozna masa na bazi akrilata, namenjena za fino gletovanje unutrašnjih, čvrsto malterisanih zidnih površina, kao i gips kartonskih ploča. Odlikuje ga izuzetna belina, lakoća nanošenja i obradivost. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja.

MAXIMA – Gletolin M

GLETOLIN M je praškasta masa, namenjena za mašinsko gletovanje unutrašnjih, čvrsto malterisanih zidnih površinai gips kartonskih ploča. GLETOLIN M odlikuje izuzetna belina, lakoća nanošenja i obradivost. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja.

MAXIMA – Gletolin S

Gletolin SGLETOLIN S je praškasta masa na osnovi belog cementa, punila i specijalnih aditiva, namenjena za gletovanje betonskih i čvrsto malterisanih spoljašnjih i unutrašnjih zidnih površina. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja u enterijerima, odnosno fasadnim bojama kod fasadnih površina.

JUB – JUBOLIN Classic

JUBOLIN Classic je disperziona pastozna tankoslojna masa za vrlo fino izravnavanje i zaglađivanje unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Upotrebljava se i za ispunjavanje manjih udubljenja, pukotina, rupa, proreza.

JUB – JUBOLIN P-25

JUBOLIN P-25 je disperziona tankoslojna masa za izravnavanje i fino zaglađivanje unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Ppogodna je takođe za ispunjavanje manjih udubljenja, pukotina, rupa, proreza.

JUB – JUBOLIN P-50

JUBOLIN P-50 je disperziona pastozna tankoslojna masa za izravnavanje u pasti namenjena super finom izravnavanju unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Primerena je pre svega za izravnavanje površina na gipskartonskim pločama. Upotrebljava se takođe za ispunjavanje manjih udubljenja, pukotina, rupa i proreza.

BIOKOLOR, LJIG – BIOGLET 25kg

BIOGLET je namenjen finom izravnavanju zidnih površina od krečnog, produženog maltera, betona, opeka i gas-betonskih blokova. Predstavlja idealnu ravnu, glatku, belu podlogu za izvođenje molerskih radova. Prosečna potrošnja je do 1 kg/m2.

Glet masa – EXTRAFINISH 25kg

extrafinish-1EXTRAFINISH – Fabrički pripremljena glet masa na bazi polimernog veziva, za unutrašnju upotrebu. Nanosi se mašinski ili ručno. Potrošnja: 1.5-2 kg/m² po 1 mm debljine