TIKKURILA

Trening centar

OTVOREN TIKKURILA „SHOP IN SHOP“ U PANČEVU

Tikkurila koncept „Shop in shop“ u Pančevu je drugi objekat u Srbiji, a takva mesta će se otvarati na Balkanu.

Stanovnici Pančeva i okolnih mesta mogu na jednom mestu, besplatno, dobiti stručnu pomoć u vezi korišćenja Tikkurila proizvoda, kao i da pogledaju „žive“ uzorke materijala.

Pančevo, 8. novembar 2016. – Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu–Marko Pan, otvorili su u sklopu lokalne farbare na površini od 240 m2 jedinstveni Tikkurila „Shop in shop” u ulici Kej Radoja Dakića 3 u Pančevu.

„Marko-pan je naš dugogodišnji partner u prodaji Zorka Color i Tikkurila proizvoda, koji svojim kupcima uvek nudi inovativni pristup u prezentaciji proizvoda i usluga i nastoji da bude jedinstven u svojoj ponudi. Na tom putu inovacija i jedinstvenosti smo se zajedno pronašli, udružili snage i unapredili našu saradnju kroz nuđenje jedinstvenog show room-a u Pančevu i okolini, koji omogućava da naši zajednički kupci budu još zadovoljniji u odabiru rešenja za svoje objekte,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

Tikkurila „Shop in shop“ predstavlja jedinstveni koncept u Srbiji, koji u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima nudi mogućnost, kako krajnjim kupcima tako i profesionalcima, da na jednom mestu pronađu sve Tikkurila proizvode, dobiju stručne savete oko ugradnje dekorativnih tehnika i premaza, da se prijave ukoliko žele i da više nauče oko same ugradnje Tikkurila proizvoda.

Više informacija možete pogledati na sledećim linkovima:

http://www.tikkurilagroup.com/countries/serbia/o_nama
http://marko-pan.co.rs/o-nama/