CANDIS DEKORATIVNE TEHNIKE

Želite da brzo i lako promenite svoj dom?

ANTICHE TERRE FIORENTINE (L’ORIGINALE)

Ovo je ATF tehnika za enterijer italijanskog proizvođača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. L’Original svojom jednostavnošću i mat efektom će u vaš dom uneti šarm i lepotu renesansnih italijanskih dvorova. Uz malo napora i vremena vaši zidovi će dobiti sofisticiran i luksuzan izgled. Dostupan je u 200 različitih tonova.
Alat: četka

ARABESQUE

Dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvođača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Arabesque na Vašim zidovima ostavlja delikatan svetlosno reflektujući efekat. Posmatrajući je iz različitih uglova, primetićete magičnu igru svetla i efekat poput jelenske kože.
Alat: četka i plastična hobla ili kompresor

HOBLIO

Ovo je ATF dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Zidovima pruži atraktivan i intrigantan izgled. Sačinjen od kvarcnog peska, igrom svetlosti i senke ovaj proizvod će Vašim zidovima dati efekat pustinjskih dina. Dostupan je u 4 različite baze: mat, zlato, srebro, i metalik, koje se mogu samostalno koristiti ili uz dodatak tonera.
Alat: četka

ETNIKA

Dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. ETNIKA zbog metalik čestica igrom svetlosti i senki daće Vašim zidovima specifičan izgled svile. Meka i baršunasta na dodir. Dekoracija koja je nastala kao nastavak kolekcije Arabesque.
Alat: četka i plastična hobla ili kompresor

ADAMANTIA TONER

Adamantia je novi toner italijanskog proizvođača Candis. Kompletan efekat intenziteta refleksije i prijatnih svetlucavih šljokica možete videti tek kada se tehnika osuši na zidu. Adamantia toner Vam nudi neograničenu mogućnost kombinovanja sa svim našim dekorativnim tehnikama.

DALUMAK

Dekorativni proizvod za enterijer na vodenoj bazi napravljen od pažljivo biranih sirovina. Pravi se u pet različitih baza (Red, Orange, Grey, Aqua i Brown) koje se mogu koristiti samostalno ili se iste mogu dodavati toneri ATF.

EFFETTI

Poštujući dugu tradiciju u inovacijama, kompanija Candis vam predstavlja novu mat dekoraciju koja različitom kombinacijom boja, svetla i senki zadovoljava ukus svakog potrašača. Effetti toner dostupan je u 13 različitih tonova (Rosso Namibia, Perla Marrakech, Rosa Salvador, Rubino Malaysia, Giallo Guinea, Verde Alabama, Terra Barcellona, Fuoco Caracas, Arancio Madagascar, Ombra di China, Bruno Samarcanda, Ocra Brisbane, Blu Baltico)

PASHMINA

Nova dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, bez mirisa. Pashmina će svojom jednostavnošću i mat efektom u Vaš dom uneti šarm i eleganciju.

NYLUM

Nova dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, bez mirisa. Nylum vašem prostoru pruža nezaboravan i prefinjen izgled. Candis sa Nylumom nudi dekorativni proizvod koji ide u korak sa modernim trendovima, kombinujući prirodne i tople boje. Uz malo napora i vremena vaši zidovi će dobiti sofisticiran i luksuzan izgled.

ATF PERLESCENTE

Dekorativna tehnika koja omogućava modernim dekoraterima da u vaše domove prenes atmosferu renesansknih zdanja. Ovaj proizvod na vodenoj bazi je izuzetno lak za nanošenje i vrlo zahvalan za održavanje. Dostupan je u 36 različitih nijansi.