Dobrodošli

PAR REČENICA O NAMA

Dozvolite nam da se predstavimo

Farbaru Marko-pan osnovali smo 2004. godine.

Bavimo se prodajom boja, lakova, lepkova, fasada, izolacionog materijala, alata koji se koristi kod završnih radova u građevinarstvu. Sarađujemo sa najvećim proizvođačima i distributerima u zemlji.

Redovno obilazimo stručne sajmove u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i drugim zemljama. Pratimo trendove i unosimo nove tehnike u poslovanje.

Objekat nam je moderno opremljen. U sklopu farbare otvoren je Show Room, čime je započeta i uspešna saradnja sa arhitektama.
Show Room smo osmislili kao način da se sve odvija u radnji, za jednim stolom. Želeli smo da zbližimo kupce i majstore, ali i majstore i arhitekte. Svaki majstor može sa svojim klijentima da dođe kod nas, da zajedno biraju, da se konsultuju sa stručnjacima, da odaberu boju, dekoraciju.

2014. godine dobili smo nagradu za najuspešnijeg prodavca kredita za Ceresit fasadne sisteme. Reč je o subvencionisanim kreditima, sa 0% kamate na 12 meseci, koji su u ponudi u saradnji sa brendom Ceresit.

Naše najveće zadovoljstvo je naklonost naših kupaca koje smo zadobili u prethodnoj deceniji i koje smo uspeli da zadržimo bez obzira na njihove zahteve u pogledu asortimana, količine, rokova isporuke, a uz dobar kvalitet.

Trenutno zapošljavamo 10-ak radnika, uglavnom mladih, spremnih za uvođenje inovacija i novih poslovnih modela, kao i za stalno učenje i usavršavanje.

TIKKURILA SHOP IN SHOP

U farbari Marko-pan

Tikkurila koncept „Shop in shop“ u našoj farbari je drugi objekat u Srbiji

U saradnji sa vodećim proizvođačem dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama – Tikkurila, otvorili smo jedinstveni Tikkurila „Shop in shop” u sklopu naše farbare, na površini od 240 m2.

„Marko-pan je naš dugogodišnji partner u prodaji Zorka Color i Tikkurila proizvoda, koji svojim kupcima uvek nudi inovativni pristup u prezentaciji proizvoda i usluga i nastoji da bude jedinstven u svojoj ponudi. Na tom putu inovacija i jedinstvenosti smo se zajedno pronašli, udružili snage i unapredili našu saradnju kroz nuđenje jedinstvenog show room-a u Pančevu i okolini, koji omogućava da naši zajednički kupci budu još zadovoljniji u odabiru rešenja za svoje objekte,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

Tikkurila „Shop in shop“ predstavlja jedinstveni koncept u Srbiji, koji u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima nudi mogućnost, kako krajnjim kupcima tako i profesionalcima, da na jednom mestu pronađu sve Tikkurila proizvode, dobiju stručne savete oko ugradnje dekorativnih tehnika i premaza, da se prijave ukoliko žele i da više nauče oko same ugradnje Tikkurila proizvoda.

BESPLATNA Dostava

Na teritoriji gradova Pančeva i Beograda.

Pozovite nas i poručite sve što poželite i mi ćemo to isporučiti u najkraćem mogućem roku!

Proizvođači i distributeri u našoj prodaji