Search

MARKO-PAN - priča o nama

Marko-pan na tržištu postoji nepune dve decenije. Firmu smo osnovali sa primarnom delatnošću prodaje boja, lakova, lepkova, fasada, izolacionog materija i alata koji se koristi kod završnih radova u građevinarstvu.

Od prvih koraka firme usmereni smo na učenje, usavršavanje, poboljšavanje i održavanje kvaliteta u poslovanju. Iz godine u godinu strpljivo smo gradili svoj put do uspeha. Od osnivanja firme do danas sa nama su u poslu najveći proizvođači i distributeri u zemlji, a kako se oni razvijaju i uvode nove tehnologije, tehnike i proizvode, tako sa njima rastemo i mi. Ponuda firme je zasnovana na saradnji sa renomiranim brendovima Maxima, Ceresit, Wurth, Knauf, Sika, Vitex, Tarkett, Marazzi i mnogi drugi.

2021. godine otvaramo novi poslovni centar firme Marko-Pan na adresi Jabučki put 235a, u Pančevu. Uz približno 460 kvadrata poslovnog prostora, koji nudi bogat asortiman građevinskog i enterijerskog materijala, uz profesionalnu i srdačnu uslugu svih zaposlenih, deo poslovnog kompleksa čini i preko 1000 kvadrata magaciskog prostora. U prijatnom ambijentu novog poslovnog centra Marko-pan nastavljamo saradnju sa starim kupcima, otpočinjemo saradnju sa novim i uvek smo tu za naše majstore i arhitekte, da ponudimo bogat asortiman proizvoda i profesionalnu uslugu.

Naše najveće zadovoljstvo je naklonost kupaca koje smo zadobili u dosadašnjim godinama poslovanja, a koje smo uspeli da zadržimo bez obzira na njihove zahteve u pogledu asortimana, količine, rokova isporuke, kvaliteta proizvoda i usluga.

Marko-pan trenutno ima oko 15 zaposlenih, uglavnom mladih ljudi, spremnih za uvođenje inovacija i novih poslovnih modela, kao i za stalno učenje i usavršavanje. Trudimo se da pratimo trendove i uvodimo nove tehnike u poslovanje, u čemu nam pomaže razmena ideja i iskustava na stručnim sajmovima koje posećujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i drugim zemljama. Težimo da zadržimo tržišne pozicije koje trenutno imamo, te da učvrstimo lidersku poziciju kao renomirana domaća firma ponosna na rezultate koje ostvaruje.

Hiljade zadovoljnh klijenata ukazalo nam je poverenje.

Back to Top